Wie ben ik?

Mijn naam is Shauni en ik ben geboren en getogen in Bonheiden. Van toen ik in de wieg lag zagen de mensen dat ik een speciale band had met honden. De band die ik met honden had bleef maar groeien.

Toen ik in het lager onderwijs zat kreeg ik eindelijk een eigen hondje. Queeny was een Cavalier King Charles. Zij was er voor mij als ik het even moeilijk had en we hebben samen ongelofelijk mooie tijden beleefd!

Helaas stierf Queeny veel te snel. Het lege huis zorgde ervoor dat ik enorm ziek was. Ik moest weer een hondje hebben want ik voelde me enorm eenzaam. Niet veel later hebben we Chica gekocht. Onze alfa chihuahua teef is de dame van het huis. Ze is de oudste van onze honden en wilt ook zo behandeld worden. Met haar ben ik voor het eerst naar de hondenschool geweest. Het begin van een geweldige hobby!

Chica was een geweldig hondje en ik merkte dat ze nood had aan een vriendje. Toen ik in Gent naar de Hogeschool ging kwam Niño op mijn pad. Lang heb ik niet hoeven nadenken want zo'n mooi snoetje kon je echt niet achterlaten! Als enige man des huizes voelt hij zich wel goed tussen al onze dames!


Mijn liefde voor hondensport groeide enorm. Ik deed een instructeurscursus en het wedstrijd gevoel begon goed gaan op te komen. Chica en Niño deden goed hun best, maar om met hun wedstrijd te kunnen spelen ooit... Ik begon dus mijn zoektocht naar een hondje waar ik dat wel mee zou kunnen doen. Na een tijdje kwam ik bij de Border Collie terecht. Sky was nog maar een paar daagjes oud of ik was al volledig verkocht. Toen ze thuis kwam wist ik zeker dat zij een speciale meid ging worden. Ik kon me geen beter hondje bedenken om als eerste wedstrijdhondje te hebben. Sky doet het ongelofelijk goed en doet het met enorm veel plezier!

De Border Collie is een geweldig ras. Lief, trouw, werklustig en vrienden voor het leven. Omdat Sky het zo goed deed, gezond was en omdat ik al een tijdje een droom had, besloot ik om de stap te wagen richting een kennel. Een nestje van Sky, wauw! Het is een fantastische droom en ik hoop dat hij nog lang kan doorgaan!


Copyright © 2020 Borders From The Sky. All Rights Reserved.